I fredags var vi repræsenterede på udstillingen “Goofy Tactics” på Galleri Years.

Vi havde haft en lille finger med i produktionen af udstillingens centrale skulptur, til gengæld fik vi vores logo på ruden af galleriet. Tusinde tak for det til kunster Ditte Soria, det var en rigtig fin udstilling! Sjovt at være med, og sjovt på en måde at være en del af værket (se nedenstående pressetekst)… Kig endelig forbi galleriet, udstillingen er åben indtil 9. juni, få mere info på deres hjemmeside www.years.dk

Galleri Years

PRESSETEKST

Years er glade for at præsentere Ditte Sorias udstilling, Goofy Tactics.

Med udgangspunkt i den mere eller mindre etablerede præmis, at kunstmarkedet er et marked, og at kapitalismen har en fremmedgørende effekt, undersøger Goofy Tactics gråzonerne for potentiel vækst – gråzoner hvori forbrugerkulturens handel med følelser kan relateres til spillet på emotion i politik eller affekt i samtidskunst.

Udstillingen finder sted på det kunstnerdrevne udstillingssted Years. Her bliver det store facadevindue omdannet til annonceplads, og kælderlokalet bliver til The Vault – bankboksen – hvor en række fundne og tilvirkede materialer samles og prøver at belyse, hvordan det at leve i forskellige markedsstrukturer indebærer en kompleks og modsætningsfuld koreografi, hvor ønsker og impulser, både personlige og kollektive, er potentielle rentable transaktioner.

Det øvre, og primære udstillingslokale vil indeholde en simpel abstraktion over et liggende timeglas.

Ditte Soria (f. 1982) har studeret på Det Fynske Kunstakademi og Akademie der Bildenden Künste Wien og har til udstillingen samarbejdet med Martha Hviid (f. 1987) og Katti Pärkson-Kull (f. 1981), som er studerende på henholdsvis Royal College of Art London og Det Fynske Kunstakademi.