Farver

Overflader

 

Elite Emulsion

En vandbaseret maling der er både stærk, og har en mat overflade der understreger de dybe pigmenter i hver farve. Den matte finish og holdbarhed i denne maling gør den ideel til vægge, lofter, træværk og metal, og efterlader en vaskbar og smudsafvisende overflade. Den kan også bruges i badeværelser, køkkener og andre steder hvor malingen er udsat, f.eks. i entréer eller børneværelser.

Rækkevidde ca. 13 m2 pr. liter, normalt skal du male to gange – så regn med ca. 6,5 m2 pr. liter.

Tørrer på 1-2 timer, Overmalbar efter 2-4 timer. Påføres med pensel eller rulle. Zoffany Elite Emulsion vandbaseret maling indeholder maks 15 g / l VOC. EU grænsen for dette produkt (kat A / a WB) er 30 g / l (2010).

Acrylic Eggshell

Slidstærk og vaskbar vandbaseret maling egnet til vægge, lofter, træværk og metal. Acrylic eggshell tørrer op med en lav glans, som gør den perfekt til køkkener, badeværelser og udestuer. Også velegnet til udendørs brug på træværk og metaller (grundede), såsom hoveddøre, vinduesrammer og rækkehus rækværk.

Rækkevidde ca. 12 m2 pr. liter, normalt skal du male to gange – så regn med ca. 6 m2 pr. liter.

Tørrer på 1-2 timer til et vaskbar modstandsdygtig over for kondens, Overmalbar efter 4 timer. Påføres med pensel eller rulle. Zoffany Akryl Eggshell vandbaseret maling indeholder kun 2g / l VOC.
EU grænsen for dette produkt (kat A / a WB) er 30 g / l (2010).

Zoffany Plejeråd

Elite Emulsion

Rengøring: For let tilsmudsning på glatte overflader brug lunkent vand med en smule opvaskemiddel og en ren svamp eller fnugfri klud. Sørg for svamp eller klud er godt fugtet (men ikke dryppende), dup det ramte område og gentag efter behov. Undgå cirkulære bevægelser, da dette kan polere overfladen. Til vægge med tekstur, bør en klud anvendes i stedet for en svamp for at undgå små stykker af svampen som kan være svære at fjerne.

Hold dit hjem godt udluftet under aktiviteter, der kan forårsage olie og fedt ophobning, såsom madlavning.

Støv forårsaget af “gør-det-selv”-arbejde bør begrænses ved inddæmning, opsamling ved kilden eller grundig støvsugning.

For at undgå mærker på malede overflader, brug altid et blødt børstehovede når du støvsuger nærliggende overflader.

Reparation: Påfør et lag fortyndet grunder til bare, porøse overflader. Mal væg sektion “kant til kant” for de bedste resultater. I de fleste tilfælde vil pletreparationer forblive synlige og producere et æstetisk uacceptabelt resultat.

Acrylic Eggshell

Rengøring: For let tilsmudsning på glatte overflader brug lunkent vand med en smule opvaskemiddel og en ren svamp eller fnugfri klud. Sørg for svamp eller klud er godt fugtet (men ikke dryppende), dup det ramte område og gentag efter behov.

Sørg for radiatorer er slukkede, før du forsøger at rense med ovenstående fremgangsmåde. Rengøring af varme radiatorer kan resultere i lokal eller ujævn polering af overfladen, og bør så vidt muligt undgås.

Hold dit hjem godt udluftet under aktiviteter, der kan forårsage olie og fedt ophobning, såsom madlavning.

Støv forårsaget af “gør-det-selv”-arbejde bør begrænses ved inddæmning, opsamling ved kilden eller grundig støvsugning.

Til generel aftørring af støv, brug en papirserviet eller en blød klud, evt. let fugtet.

For at undgå mærker på malede overflader, brug altid et blødt børstehovede når du støvsuger nærliggende overflader.

Vær opmærksom på: Undgå at placere tunge genstande på den behandlede overflade i mindst en uge.

Reparation: Slib let på området der skal males, og anvende en egnet grunder til evt. synligt underlag. Mal området “kant til at kant” med et eller to lag efter behov. I de fleste tilfælde vil pletreparationer forbliver synlige og producere et æstetisk uacceptabelt resultat.

Herunder kan du se billeder af alle Zoffany maling’s farver.

Tilbage til Zoffany Paint